Bramborový salát Do 60 min

Nutriční hodnoty

Energie 319,2 kcal / Bílkoviny 5,8 g / P (fosfor) 141,9 mg / K (draslík) 925,5 mg / Na (sodík) 154,1 mg

Jak na to?

Brambory uvaříme celé ve slupce. Po vychladnutí oloupeme a nakrájíme na kostičky. Celer, mrkev a cibuli očistíme, nastrouháme najemno. Cibuli ještě spaříme horkou vodou. Vše smícháme. Přidáme nastrouhané jablko, kyselou okurku, petrželku, křen. Zakapeme olejem, promícháme a necháme odležet.

Co budete potřebovat?

brambory 150 g
cibule 10 g
jablko 50 g
celer 20 g
mrkev 10 g
kyselá okurka 10 g
vejce 15 g
olej 15 g
petrželka, křen, ocet, pepř, špetka soli

© 2015 Dieta při chronickém onemocnění ledvin