Nízkobílkovinné mouky
Mouky a pečení při chronickém onemocnění ledvin Mouka je už od pradávna hlavní součástí našich jídelníčků. V podstatě je to rozemleté obilné zrno a používá […]
Mouky a pečení při chronickém onemocnění ledvin Mouka je už od pradávna hlavní součástí našich jídelníčků. V podstatě je to rozemleté obilné zrno a používá […]
S příchodem slunečných dnů se v českém národu probouzí touha vycházek do přírody a opékání špekáčků při západu slunce. Tedy nejen špekáčků, ale obecně zahájení grilovací sezóny! […]
Babí léto je označováno jako pozdní léto a začátek astronomického podzimu. Toto období je slunečné a téměř bezvětrné a vybízí k setkání, posezení se svými […]
30.10.2017 Rozhovor s nutriční terapeutkou Danou Sasákovou o nízkobílkovinné dietě a bílkovinách. Bílkoviny Co jsou vlastně bílkoviny? Bílkoviny, nebo také se jim říká proteiny, jsou […]
Svatomartinské menu – alternativa pro CKD Svatomartinské hody jsou prvním signálem, že podzim je v plném proudu. S chladnými dny narůstá chuť k vydatnému jídlu, které zahřeje, pohladí […]
Vánoční cukroví Nejen stromeček, ale i vánoční cukroví patří neodmyslitelně k vánočním svátkům.To se začíná připravovat už několik dní, týdnů dopředu, tak aby bylo správně uleželé, […]
Vánoční menu na celý den Snídaně Vánočka s Ramou a jahodovým džemem, kakao70 g vánočky20 g Ramy máslové20 g jahodového džemu250 ml kakaa Energie: 548,1 […]
Nízkobílkovinná dieta a alkohol Jak se rýmuje alkohol a nízkobílkovinná dieta? Je nutné se alkoholu zcela vyvarovat, nebo malé množství nevadí? Blíží se Silvestr a […]
Fresenius Kabi, s.r.o.
Na Strži 1702/65
Praha 4, Česká republika
DIETA při chronickém onemocnění ledvin