Cestování s nízkobílkovinnou dietou
Snad každého láká poznávat nová místa a ochutnávat různé místní speciality – lidi s nemocnými ledvinami nevyjímaje. Cestování s jakoukoli dietou je však přece jen […]
Snad každého láká poznávat nová místa a ochutnávat různé místní speciality – lidi s nemocnými ledvinami nevyjímaje. Cestování s jakoukoli dietou je však přece jen […]
Lidé, kteří mají dodržovat nízkobílkovinnou dietu, často mají z této změny obavy. Mnoho lidí si nízkobílkovinnou dietu automaticky spojí s nemocniční stravou, která není obecně považována za […]
Maďarsko Maďarsko je zemí lázní, Balatonu, Dunaje, hraběte Drákuly, papriky a vynikající kuchyně vůbec, vína a velmi pozoruhodného jazyka. Ve skutečnosti lze jen těžko shrnout […]
Řecko Řecko je zemí rozkládající se na jihu Balkánského poloostrova a na asi 3 000 ostrovech a ostrůvcích v Egejském a Jónském moři. 80 % povrchu […]
Mexická kuchyně získala svou podobu v dávných časech Aztéků. Tehdy byly základem jídelníčku kukuřice, fazole, rajčata, avokádo, tykve, chilli papričky, drůbež a ryby. Dále zde má […]
Fresenius Kabi, s.r.o.
Na Strži 1702/65
Praha 4, Česká republika
DIETA při chronickém onemocnění ledvin