Nízkobílkovinné mouky
Mouky a pečení při chronickém onemocnění ledvin Mouka je už od pradávna hlavní součástí našich jídelníčků. V podstatě je to rozemleté obilné zrno a používá […]
Mouky a pečení při chronickém onemocnění ledvin Mouka je už od pradávna hlavní součástí našich jídelníčků. V podstatě je to rozemleté obilné zrno a používá […]
Sladkovodní a mořské ryby dodávají našemu tělu velmi dobře stravitelné a kvalitní bílkoviny. Vzhledem ke snadné a rychlé přípravě a výborné stravitelnosti je vhodné rybí […]
Když se řekne salát, mnoho lidí si představí pouze zelené listy. Ale salát není jen to. Pokud si salát vhodně složíme, může plnohodnotně nahradit jednu […]
Houby Každoročně s podzimem přichází i období hub. Někdo je jen rád sbírá, jiný si na nich také velice pochutná. Každopádně houby patří mezi specifickou skupinu […]
V posledním období se spotřeba červené řepy rapidně zvyšuje a my si klademe otázku, proč je vlastně červená řepa tak zdravá a je vhodná pro nás, […]
složení Příznivé nutriční složením a snadná dostupnost jsou hlavními důvody, proč špenát do jídelníčku určitě zařadit. Špenát obsahuje významný podíl vody (až 90 %) a […]
S koncem léta přichází jedno z nejhojnějších období roku. U nás dozrává mnoho druhů ovoce i dalších plodin. Díky tomu, že ovoce nemusí cestovat přes […]
Do podzimní kuchyně neodmyslitelně patří dýně a tykev. Vyroste bez velké námahy nebo se dá koupit na trhu či v obchodě. Proč si jí ceníme Složení […]
Fresenius Kabi, s.r.o.
Na Strži 1702/65
Praha 4, Česká republika
DIETA při chronickém onemocnění ledvin