Zelí
Zelí je mocná zelenina, pěstuje se již více než 4000 let. Staří Egypťané, Řekové ji používali jako léčivou rostlinu, která posilovala tělo i ducha. I […]
Zelí je mocná zelenina, pěstuje se již více než 4000 let. Staří Egypťané, Řekové ji používali jako léčivou rostlinu, která posilovala tělo i ducha. I […]
Rýže, kuskus, bulgur a pohanka mohou být potraviny, které již ve vašem jídelníčku mají své místo, anebo jsou možná pro vás cizí a rádi byste […]
jsou zdravé, chutné a určitě je v jídelníčku musíme mít. Milujeme je pro nádhernou barvu, vůni, no a jsou prostě božské. První košíček s těmito […]
Lid se svými zkušenostmi už dávno došel k závěru, že nestačí, aby jídlo bylo složené pouze z výživných látek, ale že má být i chutné. […]
Maso Někdo maso doslova miluje, jiný ho nemusí. V jídelníčku by však nemělo chybět. Je ale potřeba vědět kolik, jaké a jakou zvolit technologickou úpravu. Můžete […]
Jak vybrat správné druhy pečiva při chronickém onemocnění ledvin Pečivo, cereálie, mouka, obiloviny a výrobky z nich patří mezi důležité zdroje energie pro naše tělo. Bohužel […]
Sýrové pohoštění nejen na Silvestra Při společných chvílích s přáteli a rodinou je pohoštění vždy milou a lahodnou součástí. Stmeluje atmosféru oslav a večírků nejen […]
Vejce na Velikonoce Slepičí vejce patří odedávna na Váš stůl. Jsou plná energie, kvalitních proteinů a mají nepřeberné množství receptů a příprav.Vajíčko se právem nazývá […]
Fresenius Kabi, s.r.o.
Na Strži 1702/65
Praha 4, Česká republika
DIETA při chronickém onemocnění ledvin