Do 30 min

Co budete potřebovat
SUROVINA | MNOŽSTVÍ |
---|---|
anglické slaniny – nakrájené na malé kousky | 100 g |
másla | 60 g |
cukru krystal – ideální hnědý | 1 lžíce |
sůl, pepř | |
upečená špagetová dýně | 1 |
nastrouhaného tvrdého kvalitního sýra – např. čedaru, ementálu | 100 g |
petržel |
Jak na to
V pánvi opečte slaninu do křupava a děrovanou sběračkou přeneste na papírové utěrky. Ve stejné pánvi rozehřejte vypečený tuk a vmíchejte máslo, podle chuti oslaďte (není nutné), osolte, opepřete. Přidejte dýňové špagety, promíchejte a prohřejte. Odstavte, vmíchejte sýr. Posypte slaninou, petrželí a podávejte.
DIETA při chronickém onemocnění ledvin