Do 30 min

Co budete potřebovat
| SUROVINA | MNOŽSTVÍ |
|---|---|
| anglické slaniny – nakrájené na malé kousky | 100 g |
| másla | 60 g |
| cukru krystal – ideální hnědý | 1 lžíce |
| sůl, pepř | |
| upečená špagetová dýně | 1 |
| nastrouhaného tvrdého kvalitního sýra – např. čedaru, ementálu | 100 g |
| petržel |
Jak na to
V pánvi opečte slaninu do křupava a děrovanou sběračkou přeneste na papírové utěrky. Ve stejné pánvi rozehřejte vypečený tuk a vmíchejte máslo, podle chuti oslaďte (není nutné), osolte, opepřete. Přidejte dýňové špagety, promíchejte a prohřejte. Odstavte, vmíchejte sýr. Posypte slaninou, petrželí a podávejte.
DIETA při chronickém onemocnění ledvin