Do 30 min

Co budete potřebovat
| SUROVINA | MNOŽSTVÍ |
|---|---|
| sádla | 50 g |
| velká cibule | 1 |
| maďarské sladké papriky | 2 lžičky |
| bílé papriky | 600 g |
| rajčata | 3 |
| sůl | |
| špetka chilli |
Jak na to
V hrnci rozpustíme sádlo a necháme na něm zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli. Přisypeme maďarskou sladkou papriku, dobře a rychle promícháme (pozor přichycená paprika zhořkne) a přidáme na kostičky pokrájenou bílou papriku a pokrájená rajčata (mimo sezónu dobře poslouží konzervovaná rajčata bez slupky). Promícháme a pod pokličkou povaříme čtvrt hodiny. Dle chuti dosolíme a přidáme špetku chilli. Jako příloha se hodí pečivo (v našem případě ideálně bezlepkové) nebo vařené brambory.
DIETA při chronickém onemocnění ledvin