Informační ledvina

Nalaďte se
Recepty

Do 60 min

Rizoto s vepřovým masem

Nutriční hodnoty

  • Energie 470 kcal
  • Bílkoviny 11 g
  • P (fosfor) 88,8 mg
  • K (draslík) 157,4 mg
  • Na (sodík) 125,8 mg

Co budete potřebovat

SUROVINAMNOŽSTVÍ
rýže60 g
vepřové mleté maso60 g
sterilovaný hrášek10 g
mrkev20 g
cibule10 g
olej10
kmín, sůl, zelená petrželka, pepř

Jak na to

Na zpěněnou cibulku přidáme mleté maso, sůl, kmín a opečeme. Mrkev nakrájíme na malé kostičky. Sterilovaný hrášek scedíme. Přebranou rýži, mrkev, hrášek přidáme k masu. Podlijeme vodou a dusíme do měkka. Hotové rizoto posypeme petrželkou.

DIETA při chronickém onemocnění ledvin