Informační ledvina

Nalaďte se
Recepty

Do 60 min

Rybí filé na zeleninové omáčce

Nutriční hodnoty

  • Energie 205,9 kcal
  • Bílkoviny 13,9 g
  • P (fosfor) 148,4 mg
  • K (draslík) 273,7 mg
  • Na (sodík) 134 mg

Co budete potřebovat

SUROVINAMNOŽSTVÍ
rybí filé70 g
kořenová zelenina40 g
cibule20 g
olej15 g

Jak na to

Rybí filé opečeme na oleji a vyjmeme z pánve. Na rozpálený olej přidáme nakrájenou zeleninu a koření. Opečeme, podlijeme a necháme dusit. Když je zelenina měkká, vyjmeme koření a zeleninu rozmixujeme. Hotovou jemnou omáčku dochutíme citronovou šťávou. K omáčce přidáme rybí filé a prohřejeme.

DIETA při chronickém onemocnění ledvin