Informační ledvina

Nalaďte se
Recepty

Nad 60 min

Sekaná pečeně

Nutriční hodnoty

  • Energie 471,2 kcal
  • Bílkoviny 13 g
  • P (fosfor) 79,4 mg
  • K (draslík) 92,3 mg
  • Na (sodík) 84,1 mg

Co budete potřebovat

SUROVINAMNOŽSTVÍ
mleté maso (půl hovězího + půl vepřového masa)90 g
mléko10 ml
vejce25 g
nízkobílkovinná strouhanka10 g
cibule20 g
tuk – na vymazání pekáčku20 g
špetka soli, majoránka, kmín, pepř, česnek

Jak na to

Mleté maso spojte s vejcem, mlékem, strouhankou a kořením. Přidejte nastrouhanou cibulku a prohněťte. Ze směsi vytvořte šišku a pečte v troubě při 200 °C. Sekanou občas polévejte vodou a pečte do křupava. Z těsta můžete utvořit také malé karbanátky. 

DIETA při chronickém onemocnění ledvin