Do 10 min

Co budete potřebovat
| SUROVINA | MNOŽSTVÍ |
|---|---|
| změklého másla | 100 g |
| česneku | 4-6 stroužků |
| mletého pepře | ¼ lžičky |
| sůl | |
| středně kyselé okurky | 3 |
Jak na to
Recept je na 2 porce. Máslo se solí a pepřem vyšleháme do pěny. Do základu přidáme rozetřený česnek a vše promícháme. Nakrájíme pečivo. Pro vás je vhodné nízkobílkovinné, kukuřičné nebo bezlepkové, které potíráme nebo zdobíme za pomocí cukrářského sáčku. Pečivo dozdobíme – kyselou okurkou, plátkem cibule, petrželkou, sterilovanou kapií, osminkou rajčete. Tip: do základu můžete přimíchat 2 lžíce kečupu čímž změníte barvu a zjemníte chuť.
DIETA při chronickém onemocnění ledvin