Informační ledvina

Nalaďte se
Recepty

Do 40 min

Treska v parmazánovo-rozmarýnové krustě

Nutriční hodnoty

  • Energie 177 kcal
  • Bílkoviny 19 g
  • P (fosfor) 305 mg
  • K (draslík) 323 mg
  • Na (sodík) 226 mg

Co budete potřebovat

SUROVINAMNOŽSTVÍ
rybího filé70 g
strouhaného parmazánu20 g
zakysané smetany30 g (1 pol. lžíce)
máslo na vymazání
soli1/2 lžičky
nasekaný čerstvý rozmarýn

Jak na to

Předehřejte si troubu na 180 stupňů. Rybí filety omyjte pod studenou tekoucí vodou a lehce osušte papírovou utěrkou. Filety osolte z obou stran a vložte vedle sebe do máslem předem vymazaného pekáčku. Rybí filé zalijte zakysanou smetanou a posypejte parmazánem a čerstvým rozmarýnem. Pekáč vložte do trouby a nechte zapékat 25 minut.

DIETA při chronickém onemocnění ledvin