Informační ledvina

Nalaďte se
Recepty

Do 60 min

Vepřové na pepři

Nutriční hodnoty

  • Energie 406,6 kcal
  • Bílkoviny 12,7 g
  • P (fosfor) 11,4 mg
  • K (draslík) 30,8 mg
  • Na (sodík) 43,5 mg

Co budete potřebovat

SUROVINAMNOŽSTVÍ
vepřové maso středně tučné80 g
cibule15 g
olej15 g
bramborový škrob7 g
voda nebo zeleninový vývar
mletý pepř2 kuličky
sůl

Jak na to

Na oleji zpěníme cibulku a opečeme do růžova. Přidáme maso a opečeme po obou stranách. Maso podlijeme vodou nebo zeleninovým vývarem, přidáme pepř a dusíme do měkka. Šťávu zahustíme bramborovým škrobem. Provaříme a podáváme.

DIETA při chronickém onemocnění ledvin