Silvestrovská plněná zelenina Do 15 min

Nutriční hodnoty

Energie 0 kcal / Bílkoviny 0 g / P (fosfor) 9 mg / K (draslík) 28 mg / Na (sodík) 3 mg

Jak na to?

Čerstvé okurky omyjeme a oloupeme. Nakrájíme na 3 cm soudečky. Střed okurky vydlabeme a naplníme pomazánkou (např. česnekovou, tvarohovou). Zdobíme kapií, petrželkou, koprem. Kyselé okurky opět nakrájíme na soudečky, vydlabeme střed a plníme pomazánkou. Pokládejte na pečivo, aby pomazánka nevypadla. Plněné paprikové lusky: Z omytých paprik odstraníme zrníčka. Naplníme hustší pomazánkou a necháme ztuhnout v lednici. Naplněnou papriku pak nakrájíme na kolečka, která pokládáme na pečivo.

Co budete potřebovat?

Surovina Množství
okurky - čerstvé nebo nakládané

© 2015 Dieta při chronickém onemocnění ledvin