Do 35 min
Co budete potřebovat
SUROVINA | MNOŽSTVÍ |
---|---|
červených fazolí | 120 g |
cibule | 2 |
lžíce olivového oleje | 3 |
hlívy ústřičné | 200 g |
sekaných rajčat | 1 konzerva |
špenátu (může být i čerstvý) | 250 g |
kokosové mléko | 350 ml |
arašídového másla | 60 g |
hnědého cukru | 1 lžíce |
kari pasta (thajské zelené kari), sůl | 1 |
Jak na to
Na olivovém oleji osmažíme na kostičky nakrájenou cibulku, poté přidáte nakrájenou hlívu a 5 min. orestujte. Dále přidáte kari pastu, sekaná rajčata, špenát,uvařené fazole, kokosové mléko, arašídové máslo, cukr a sůl a 10‒15 min. provaříme. Podáváme s rýží a ozdobíme koriandrem. Místo oleje je možné použít přepuštěné máslo.
DIETA při chronickém onemocnění ledvin